onsdag den 11. september 2013

Cool cat

Min kone er ikke en sød, lille missekat; hun er en cool cat.

Ikke nok med, at hun altid var forstående og hjælpsom og sygeplejerske-agtig og ikke spor fordømmende, når jeg i min ungdoms kådhed tilbragte noget tid med visse venner og kolleger på visse steder i byen og drak visse ting og råbte og skrålede med på visse ting, så jeg blev hæs og kom hjem og havde underligt ondt i maven hele næste dag i en grad, jeg er blevet alt for voksen til at gide længere.

Og ikke nok med at hun en dag for mange år siden kom hjem med vægkalender, hun havde fået på sin læreplads - en reklamekalender, som jeg ikke kan huske hvem, der havde sponsoreret, idet hovedmotivet var en nøgen, solbrun (eller Photoshop-brun?) femina. Der var som sådan ikke noget pornografisk over det, men det var da en slank, veldrejet kvinde uden en trevl på kroppen.

Næ, hun har bevist, at hun også i sine 30'ere er selvsikker nok til at reagere med et "Like", når jeg offentligt kommer med en smålummer tilnærmelse til en kollega, der har offentliggjort et billede af sig selv af en sådan karakter, som de færreste ville lade alle andre se.

I sandhed en cool cat. Så cool, at man næsten kan blive helt mistænksom... NOT!